Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، دو سال قبل در چنین روزی مردم وقتی برای سوختگیری به جایگاه‌های سوخت مراجعه کردند بهت زده دیدند که  هزینه سوختگیری آنها با اختلاف چشمگیری نسبت به روزهای قبل محاسبه می‌شود.

پس از حیرت در ساعات اولیه روز جمعه 24 آبان، مردم به تدریج دریافتند که بدون هیچ گونه اطلاع‌رسانی قبلی، دولت، بنزین را گران کرده و قیمت هر لیتر بنزین از یک هزار تومان به هزار و 500 تومان در بنزین سهمیه‌ای و سه هزار تومان در مورد بنزین آزاد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برخورد غافلگیرانه دولت با مردم در سهمیه‌بندی بنزین، موجب آزردگی جامعه شد و قشرهایی از مردم تجمعاتی مسالمت‌آمیز در اعتراض برگزار کردند، اما ضد انقلاب و اغتشاشگران بر موج اعتراضات مردمی سوار شد و دست به تخریب اموال عمومی زد.

 

 

خشم و ناراحتی مردم، زمانی بیشتر شد که مشاهده کردند شیوه به کار گرفته شده برای مطلع کردن مردم از سهمیه بندی و گران شدن بنزین، موجب خسارت به اموال عمومی، بانک‌‌ها، پمپ بنزین‌ها و نا امنی در رفت و آمدها . . . شد.

چند روز بعد، حسن روحانی رئیس‌جمهور وقت در صفحه تلویزیون حاضر شد و با لحنی تمسخر‌آمیز به مردم گفت: «من هم وقتی صبح جمعه از خواب بیدار شدم متوجه شدم که بنزین گران شده است»!

اکبر رنجبرزاده عضو هیأت‌رئیسه مجلس مجلس دهم در گفت‌و‌گو با فارس با اشاره به افزایش قیمت بنزین در سال 98 گفت: در آن زمان مجلس طرحی برای این موضوع داشت مبنی بر اینکه هر ایرانی اعم از کسانی که صاحب خودرو هستند یا خیر ماهیان 30 لیتر سهمیه بنزین با قیمت لیتری یک هزار تومان داشته باشد و کسانی هم که خودرو یا موتور سیکلت ندارند می‌توانند بنزین خود را به دولت بفروشند و به غیر از این بنزین سهمیه‌ای بنزین با قیمت آزاد فروخته شود.

رنجبرزاده گفت که در یکی از جلسات هیأت‌رئیسه از آقای لاریجانی در باره برنامه شورای اقتصادی سران قوا برای افزایش قیمت بنزین سؤال کردیم آقای لاریجانی در پاسخ گفت که با وجود اینکه بنده به عنوان رئیس قوه مقننه و آقای رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه با طرح مجلس در باره سهمیه بندی بنزین موافق بودیم آقای روحانی گفت «من با این طرح مخالف هستم و افزایش قیمت بنزین را که مد نظر دولت هست اجرا خواهم کرد و اگر هم خروجی و مصوبه جلسه این باشد که طرح مجلس اجرایی شود من آن را اجرا نمی‌کنم و افزایش قیمت بنزین در دستور کار ما است».

جالب تر آن که کسانی در دولت دوازدهم عرضه بنزین پنج هزارتومانی را به رئیس‌جمهور وقت پیشنهاد می‌کردند که از جمله این افراد می‌توان به عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در آن زمان اشاره کرد که در نامه‌ای به حسن روحانی خواستار عرضه بنزین پنج هزار تومانی شده بود.

از سوی دیگر دولت روحانی در حالی گرانی بنزین در 24 آبان 98 را اجرا کرد که مقاماتی از کشورهای دوست ایران از چند روز قبل نسبت به توطئه آمریکا برای ایجاد آشوب در ایران هشدار داده بودند. احمد علی‌رضا بیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با فارس ضمن بیان این مطلب افزود: در آن زمان حشد شعبی (نیروهای مردمی) عراق، حزب‌الله لبنان و رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه صراحتا نسبت به توطئه آمریکا برای آشوب در ایران به دولت وقت، هشدار داده بودند.

رجب طیب اردوغان پس از هشدار خود، در سخنرانی‌اش در بلغارستان بار دیگر به مقامات وقت ایران اعلام کرد که آمریکا در صدد ایجاد آشوب و ناامنی در ایران است. این هشدارها در حالی بود که آمریکا چند روز قبل از آن هم 25 مهر در لبنان و 2 آبان در عراق موجب ایجاد ناامنی در این کشورها شده بود.

اصرار بر افزایش نرخ بنزین، بدون مقدمه سازی و آماده‌سازی افکار عمومی توسط دولت دوازدهم با وجود نظر رؤسای قوای مقننه و قضائیه بر اجرای طرح به شکل دیگر و تأکید و هشدار کشورهای همسایه مبنی بر برنامه و توطئه آمریکا برای ایجاد ناامنی و آشوب در ایران، چه معنا و مفهومی می‌تواند داشته باشد؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قیمت بنزین گزارش هشدارهای امنیتی آبان 98 گرانی بنزین 24 آبان افزایش قیمت بنزین هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای کامل دریاچه ارومیه نیازمند اتحاد و همدلی دولت، مجلس و مردم است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عزم جدی دولت، مجلس و مدیران استانی برای اجرای برنامه‌های احیای دریاچه ارومیه، گفت: برای رسیدن به مرحله پایداری این دریاچه، تلاش زیادی لازم است و اتحاد، یکپارچگی و همدلی دولت، مجلس و آحاد مردم را می‌طلبد.

مالک رحمتی در جریان بازدید از آخرین وضعیت دریاچه ارومیه به همراه رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، اظهار کرد: برای احیای دریاچه ارومیه چندین کار مهم ازجمله رهاسازی آب باید انجام شود که امسال با توجه به وعده دولت، همه توان دولت، وزارت نیرو، مجلس و مجموعه مدیران استانی برای این کار بسیج شده است.

وی ادامه داد: امروز دریاچه ارومیه با داشتن ۲.۵ میلیارد مترمکعب آب، تقریباً به حالت عادی برگشته و امیدواریم تا مرحله پایداری که بیش از ۱۶ میلیارد مترمکعب آب لازم است، همه کمک کنند تا این کار انجام شود.

رحمتی با بیان اینکه هنوز آغاز کار احیای دریاجه ارومیه است و تا رسیدن به مرحله پایداری باید تلاش زیادی کرد، افزود: امروز نیازمند یک اتحاد و یکپارچگی و همدلی هستیم و دولت، مجلس و آحاد مردم باید کمک کنند تا در این راستا اقدامات مناسبی انجام گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بازدیدهای میدانی و پیگیری‌هایی که نمایندگان مجلس برای تامین منابع مورد نیاز انجام می‌دهند و فعالیت‌های شبانه‌روزی دولت و سازمان‌های مرتبط برای رساندن آب به پیکره دریاچه و کمک تشکل‌های مردمی، همه و همه می‌توانند در احیای دریاچه ارومیه موثر باشند.

استاندار آذربایجان شرقی برداشت‌های غیرمجاز را یکی از چالش‌های احیای دریاچه ارومیه برشمرد و گفت: هر اقدام خوبی که دولت انجام می‌دهد با برداشت‌های غیرقانونی و حفر چاه‌های غیرمجاز با چالش مواجه می‌شود که در این زمینه، فعالان و تشکل‌های مردم‌نهاد می‌توانند با نظارت و فرهنگ‌سازی به کمک دریاچه ارومیه بشتابند.

وی، اتمام عملیات اجرایی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز را یکی از مباحث مهم در زمینه احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت: بیش از ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب برای انتقال به دریاچه ارومیه از این تصفیه‌خانه برنامه‌ریزی شده است.

رحمتی افزود: این پروژه در سال ۹۵ شروع شده و یک پروژه ۳۶ ماهه بوده که تا انتهای سال ۹۸ باید تمام می‌شد، اما متاسفانه دولت‌های قبلی خیلی از کارها را انجام نداده‌اند و الان نمی‌شود تبعات آن را جبران کرد.

وی اظهار کرد: کل این پروژه با ۱۸۲ میلیارد تومان اعتبار قابل انجام بود؛ اما تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و نیاز به ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر برای افتتاح بخش مایع و سه هزار میلیارد تومان هم برای مرحله پایانی طرح یعنی بخش لجن نیاز است.

رحمتی گفت: بخش مایع، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح خواهد شد که امیدواریم با کمک مجلس در تامین منابع لازم به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی خاطرنشان کرد: آن‌چه تاکنون برای احیای دریاچه ارومیه انجام شده در نتیجه اتحاد، انسجام و اراده جمعی دولت، مجلس، مدیران استانی و مردم بوده و امیدواریم خوشحالی مردم از وضع موجود دریاچه، با احیای قطعی دریاچه کامل‌تر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنجال انتشار عمدی فایل ظریف؛ کل دولت روحانی اصلا خبر نداشتند!
  • احیای کامل دریاچه ارومیه نیازمند اتحاد و همدلی دولت، مجلس و مردم است
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!