Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: متأسفانه برق امید و گاز امید دروغ بزرگی بود که دولت حسن روحانی آن را عنوان کرد؛ این در حالی است که در ماه‌های پایانی دولت سابق قبوض برق مردم به شدت افزایش داشت.

به گزارش قدس  آنلاین ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: در دولت آقای روحانی رئیس جمهور و وزرا و مدیران آن به صراحت اعلام می‌کردند که به دنبال رفع دغدغه‌های مردم هستیم اما آنچه عملاً در میادین مختلف به وقوع پیوست افزایش نگرانی‌ها، مشکلات، معضلات و کمبودها و کاستی‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه حسن روحانی اعلام کرده بود که کاری می‌کنیم هم چرخ سانتیریفوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم اما این حرف دولتمردان دروغ از آب درآمد، افزود: رئیس جمهور بارها اعلام کرده بود که به دنبال ارتقای شاخص‌های کشور است اما در عملا چنین موضوعی محقق نشد. عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در موضوع برق عملاً میزان خاموشی‌ها به مانند کشور افغانستان شد و در طول یکی دو سال گذشته در زمینه تولید برق عقب‌رفت داشتیم. این در حالی است که حداقل چهار سال طول می‌کشد تا به نقطه رفع واقعی بحران برق برسیم.  سلیمی گفت: در موضوع تولید گاز هم نتوانستیم به میزان نیازمان تولید داشته باشیم این در حالی است که از پاییز سال گذشته حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعب گاز روزانه کمبود داریم و چون سرمایه‌گذاری لازم برای تولید گاز در دولت دوازدهم صورت نگرفت در زمستان سال گذشته دچار کمبود شده و نیروگاه‌های ما از مدار تولید برق خارج شدند. وی عنوان کرد: ما هشت سال جنگ تحمیلی داشتیم و هشت سال هم لیبرال‌ها در کشور مدیریت کردند. این در حالی است که در دوره مدیریت لیبرال‌ها در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، کشورمان به مراتب وضعیت بدتری نسبت به جنگ تحمیل پیدا کرد که میزان تولید برق، گاز، ذخایر ارزی و افزایش تورم حکایت از واقعیت‌های مختلفی دارد. عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و در اوج آن تورم ۷ درصدی داشتیم این در حالی است که در سال پایانی دولت حسن روحانی تورم ۵۵ درصدی را تحمل کردیم و مدیریت کاهش تورم ایجاد شده چندین سال زمان می‌برد. سلیمی گفت: متأسفانه برق امید و گاز امید دروغ بزرگی به مانند دروغ‌هایی بود که دولت حسن روحانی آن را عنوان کرد؛ این در حالی است که در ماه‌های پایانی دولت سابق قبوض برق مردم به شدت افزایش داشت و مشخص نیست که دولت با این مصوبه خود با عناوین پرطمطراقی چون برق امید و گاز امید چه کرده است. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آب و برق مجانی حسن روحانی دولت امید عضو هیأت رئیسه مجلس دولت حسن روحانی پایانی دولت گاز امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سایت رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در گفت‌وگو با عوامل مستند «احمد»، جلسه کمیسیون مشترک مجلس را درباره تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور با حضور سید احمد خمینی و انتقال نظر امام توسط ایشان روایت کرده است:

ما از حاج احمدآقا دعوت کردیم برای کمیسیونی که ویژه‌ تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور بود [شرکت کند]. بین کمیسیون‌های دفاع، داخلی و خارجی یک کمیسیون مشترک تشکیل داده بودیم. آنجا بحث بود که اولاً سازمان باشد یا وزارتخانه؟ اگر سازمان است، وابسته باشد به نخست‌وزیر، مثل سابق که ساواک سازمانی بود وابسته به نخست‌وزیری، یا حتی وابسته باشد به دفتر امام و زیر نظر مستقیم امام باشد.

وی ادامه داد: من زنگ زدم به حاج احمدآقا، تقاضا کردم گفتم که شما یک جلسه به کمیسیون بیایید و همه‌ حرف‌ها را بشنوید و بعد به امام منتقل کنید. ایشان جلسه‌ بعد آمد به کمیسیون، چند نظر بود در کمیسیون، همه‌ نظرات گفته شد. مثلاً دو نفر بودند که می‌گفتند سازمان اطلاعاتی را باید بدهیم به قوه‌ قضائیه، با این استدلال که قوه‌ قضائیه باید از جرایم پیشگیری کند و این سازمان اطلاعاتی باید پیشگیری‌کننده باشد. عده‌ای می‌گفتند باید حتماً تحت نظر رهبری و بنابراین زیر نظر امام باشد. عده‌ای می‌گفتند که در دولت باشد و بحث بود که در دولت سازمان باشد یا وزارتخانه. همه‌ این چهار نظر در حضور حاج احمدآقا و به طور مفصل بیان شد. ایشان همه را گوش کرد و بعد هم رفت و فردایش به من زنگ زد.

روحانی افزود: به من گفت که امام فرموده مجلس هر تصمیمی بگیرد من مداخله‌ای نمی‌کنم ولی این تشکیلات را اصلاً به رهبری و بیت و... متصل نکنید. بنابراین مخالفت کردند که یک چنین دستگاه اطلاعاتی وابسته به امام یا بیت امام باشد و بعد فرمودند دیگر بقیه‌اش را خودتان می‌دانید. در نهایت در کمیسیون تصویب شد به عنوان وزارتخانه.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904277

دیگر خبرها

  • فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی برای قم و کشور در عرصه تولید محتوا است
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان